wöörk på schemat!

Idag har jag inte gjort allt för mycket, har nyss duschat och nu ska jag promenera ner till jobb och jobba några timmar. Idag är det exakt en vecka tills vi åker till värmen....


pics!








Piazza...

Piazza, vart ska man börja?

Vi kom dit lite strax innan sju, beställer våra förrätter och när vi ska beställa varmrätterna säger servitören att potatisgratängen är slut, vi bara jaha.. jag bara skitsamma då tar jag en carbonara. Så P bara men åh vänta lite då så får jag kolla på menyn igen men sen tog så tog dom andra oxfilen ändå, efter 40 min fattar vi verkligen inte vart våra förrätter tar vägen.

Bordet bredvid har redan fått sina förrätter och dom kom senare än oss, och när dom kommer med maten så är det våra huvudrätter dom kommer med. Vi bara ursäkta men vi beställde förrätter med, oj gud det glömde jag bort i och med ni beställde det var för sig. Eh what?! aja men skit i det, han kompenserade det genom att bjuda oss på förrätterna ändå som vi fick äta efter varmrätt. Och det är ju ändå bra, men sen hade dom beställt rödvinsås till köttet och det tog en kvart innan dom fick ut det till varmrätten och plus vi var minus en bruschetta med som vi hade beställt då .. så efter en tid hade vi sen allt på bordet. Alltså maten var det inget fel på..

Eller jo Petra hade beställt sitt kött med/well men köttbiten var typ helt råå. MEN min mat var iaf supergod. Sen när vi skulle beställa dessert så skulle vi ha 2 fondant och en apelsin carpaccio men då säger servitören "ehm oj tror nog att den är slut HÖRDE någonting om det innan ska kolla upp det" Hörde någonting om det? Om det är något man lär sig i detta yrket också är att man kollar upp att allt finns när man ska beställa och isf meddelar gästen detta innan han/hon ska beställa, och såklart var ananans carpaccion slut..

Ja alltså ja vet inte vad jag ska säga, vi är verkligen inte petiga eller något. Och jag brukar sällan klagar på restauranger eller så, men detta var lite väl kände vi...Servicen var lixsom lite förvirrande kan jag känna och okunnig, men maten god. Men oftast påverkar servicen jätte mycket om man ska komma tillbaka eller inte...
Ha en liten skylt isf om du är praktikant eller ny på jobbet, då har man isf mer förståeelse men tror inte det var något av det faktiskt.

Och det kommer nog dröja ett bra tag innan det blir ett återbesök, isf lite take away. Synd faktiskt...





Jätte god mat som sagt..


dinner and drinks

Nej nu ska jag iväg ska träffa upp Petra och ta ett glas istan medans vi väntar på att Anna ska sluta jobba sen ska vi äta på Piazza kl 19, hoppas det är lika bra som man har hört att det ska vara..återstår att se! ;)


EGOBILD NU INNAN JAG DRAR, HÖHÖ.


mysig lunch!

Blev en snabb lunch på Papi med fina Jenny, eller ja snabb och snabb vi satt där i 1½ timme men sen skulle hon köra sina föräldrar för dom ska till Australien i en månad, gottegrisar!


Min fina vän, hur kan hon alltid bli bra på bilder? fattar inte det! haha. Naturlig skönhet helt enkelt ;)


Min drog.. min älskade ceasar. Så jävla gott, ber alltid om extra ost med .. fettig som man är! ;)



lunch!



Nu blir det lite lunch på Papi med fina Jenny!


DIDDI




en härlig måndagkväll seså!

Gud jag bloggar aldrig.. men inte så konstigt. Jag har verkligen inget roligt att blogga om och nu skriver jag lite här bara för jag vill skriva något. Men jag kan knappast skriva något om min vardag för den har inte funnits på över en månad. Och inte visa dagens outfit som alla bloggare gör haha för jag lever i svarta byxor och vit skjorta. Men snart sååå, nästa vecka åker vi till Thailand och gud vad jag längtar, jag tror jag håller på och bli knäpp, vill bara bli brun och ligga på en stolstol och bara pressa. I lööööve it!

Har till och med köpt en ny kamera bara för jag ska kunna ta lite roligare bilder där, mongo som man är.

Annars har det inte hänt så mycket , jobbade i helgen som vanligt men igår började dagen med en go frukost hos Janki , super mysigt. Och ikväll har jag varit på bio med min kära lillasyster, såg breaking dawn och aj va bra den var. Jag gillar vampyrer, vill sjääälv vara en fast inte en blek en utan en solbränd vampyr. HAHA!

Och imorgon blir det lite lunch med min fina Jenny sen på kvällen blir det 3 rätters med mina 2 favvisar Anna & Petra, gud vad glad jag är över att ha lärt känna så underbara människor! Vi passar så bra tilllsammans, haha.



sööööööönda!

Idag har jag & Alex varit ute hos hans familj och ätit bolognese, usch vad jag åt. Min mage är fortfarande stenhård, jobbigt. Sen gick vi en sväng på Råå´s julskyltning inte så mycket mer än så, nu ligger vi i sängen helt döda.

En ny jobbe vecka imorgon, denna veckan jobbade jag "bara" 67 timmar på 5 dagar.


ledig onsdag!

Idag är jag ledig, såå skönt. Dagen började med lite massage på jobb, aj vad ont det gjorde ja hade massa knutor som hon tag hand om, måste gå på massage lite oftare känner jag. Ska unna mig massa massage i Thailand med! Efter massagen drog jag inom Ecco och köpte nya jobbeskor, kul.. tusen spänn fattigare för ett par jävla jobbeskor. Döda mig långsamt..

Nåja sen har jag bara tvättat lite och nu ikväll har jag & Alex varit hemma hos mamma och käkat tacos med henne, Denise & mormor (jag fick bestämma maten så klart det blir tacos då, haha)






Nördiga paret, Alex är helt inne i Zlatan boken och jag är helt inne i min iphone. (inte okej att jag är såååå blek ahh vill bara resa iväg nu nu nu)


Fråga OLLE!



Sitter i soffan nu och kollar på "Fråga Olle" och kränger massa godis, usch min mage mår inte bra nu.


fars-dag..

Idag har jag varit hemma hos min syster och ätit middag med henne och min pappa, jätte mysigt det är ju inte var dag man får umgås med sin pappa direkt..

Älskar er!






VILL HA SÅ MYCKET!

Det blir inte flytt förrens 1 feb. Men ja kanske lika bra det hade varit tajt i schemat om vi skulle flyttat 1 dec.. har man något att längta till efter Thailand.

Blir ju dock helt galen av all inredning, det är så mycket jag vill ha till nya lägenheten .. Alex håller på att bli knäpp av mig.

Saker som jag vill ha :

Kristallkrona (har nog redan hittat en jag vill ha, men ska kolla lite till)

Butterflystol (fast den har jag redan i försig, fast Ijadesign har den tills jag har flyttat, LOOVE IT)

Fårpäls till stolen

Gardiner
(vet dock inte än vad det blir för några, vi har ju inga gardiner i denna lägenheten alls)

ett träbord/ ngt fint slagbord

Carolina Gynning tavla ( fast jag kan nog drömma ett tag)

En espressomaskin (dricker inte ens espresso men det ser så lyxigt ut med en fin maskin i köket, plus jag kan bjuda mina gäster på det då, haha)

Stolar i polycarbonat (dom jag har hittat kostar 2600 stycket så man får spara litta ett tag, haha)


Sen mycket mer annat smått som handdukar, lakan, glas osv.

tvätt måndag.

Idag har jag bara tagit det lugnt, började med tvätt kl 12 och jävlar vad mycket tvätt det blev. Öppnade Alexs garderob och det skulle jag inte gjort, vilken röra han har alltså. Jag drog ut ALLA hans kläder och drog ner dom till tvätten så jag har inprinicp tvättat hela hans garderob idag. Vilken flickvän va! Och lagat mat har jag med gjort till han idag, idag ska han inte klaga på mig att jag inte är en riktigt fru iallfall.. HAHA!

Riktigt skööönt och va ledig faktiskt, man märker verkligen hur ens humör ändras. Jag blir mer kärleksfull nu när jag är ledig. Alex tycker om mig mer när jag är ledig. Men snart såååå.. thailand i tre veckor. Fan vad jag längtar!!!




Jag & Nicco i lördags innan vi drog till Alice och skulle fira henne.

GOOOOA!





happy b day!

Idag ska jag och la familia fira Denise som fyller 21, grattis världens bästa sis!



RSS 2.0