minskat i centimetrar

Helt sjukt!

Jag kommer ihåg i våras när jag skulle mäta mig så jag bara vafan, och nu mätte jag mig idag för att se om det är någon skillnad. Och ja jag har minskat med 5 centimetrar kring låren, 8 centimeterar i midjan, 4  på armarna, 7 på rumpan, 5 på bröst.. Trodde inte det var så mkt, dock tradigt att jag är typ rumplös och bröstlös. Får väl träna till rumpan litta. Och brösten fixar jag efter jag har ammat klart mina ungar! ;) haha

 åh är så glad nu. För jag har stått stilla i vikten i evigheter men tur jag har mätt :)


Lite mer ska jag gå ner sen är jag helt nöjd.




BIG MAMA!




nästa roll... mamma!

För några veckor sen var jag och åt lunch med en barndomsvän till mig, och som chockerade mig ganska mycket när jag såg henne. Hon är gravid!!!! Och ska föda i början på februari, helt sjukt. Min första vän som ska föda, wiie va kul. Jag längtar?! Vill handla massa kläder och saker :)







Så små vi var, haha. Men jag kände på mig att detta skulle ske snart för hon har haft mammarollen redan i några år jämfört med oss andra. Är så glad för hennes skull!



Vill ha det så.

Jag vill så sjukt gärna ha Petra Tungårdens matsals stolar. GAAHH VA FINA DOM ÄR! Dör lite alltså, måste införskaffa mig såna till vår nya lägenhet med ett fint träbord. VILL HA NU! Perfekt är det, exakt så vill jag ha det.



UHH !




Ledig idag och imorgon, sen jobbar jag tis,ons och torsdag helpannor sen är jag ledig i FEM dagar.  Vad fan hände där ? Inte riktigt okej, kan inte va ledig så länge kommer få panik?! Hoppas jag blir inringd haha.

JAG VILL TILL THAILAND NU! Inte långt kvar! :)

vad händer med min kropp?!

Usch mår inte alls bra är helt tjock i min hals (då är ändå mina mandlar borta) och är jätte svag i min kropp.. har legat i soffan i minst 6 timmar alltså, orkar inte göra något.

Vet inte vad som händer med min kropp, jag är aldrig sjuk och då menar jag verkligen aldrig.?!

Vet inte om det är min kropp som säger till för allt jobb eller vad det är men as jobbigt vill verkligen inte bli sjuk, hoppas ja blir frisk , har 4 pannor denna veckan. GAH!

gud vad jobbig jag lät här nu...

adios.



här mår jag bra ! :)

konversation,









Haha i love you boy!

Nytt hem snart?

Skrev på kontrakt i torsdags så förhoppningsvis flyttar vi snart om vi har tur, som jag har tjatat om en ny lägenhet i evigheter. Alex är nog rätt glad nu att slippa allt tjat om denna lägenheten vi bor i. Jag har varit mega jobbig!!! Gnällt till Alex, vänner och familj. Riktig bitterfitta rent ut sagt. Och detta blir ju faktiskt min och Alexs första gemensamma lägenhet, han håller inte med men så tycker jag. För det var hans lägenhet jag flyttade in i från början och han har stått på kontraktet osv så nu har vi en gemensam. Sambos forever! Han blir aldrig av med mig nu ;)



Jag vill bara flytta nuuuu, jag längtar såå! Kommer dock bli fattig vill köpa nya möbler nu. Jag är så på när det händer något då vill jag att allt ska hända direkt vilket kanske kan va jobbigt för Alex då för han orkar inte med mig då haha.
Jag vill iaf fortfarande ha min butterfly stol så det får jag ju ordna på ngt sätt! ;) KÄR!





Finally!

Imorgon händer det! Äntligen!



Thailand nu tack!

Äntligen har vi bokat boende till Thailand nu, vi ska först vara på Koh Samet i en vecka sen 10 nätter på Koh Chang och sen två nätter i Bangkok. Och vi bor bra också, skönt det. :)

Fan vad jag längtar alltså, vi bokade denna resan i Januari och nu åker vi om 1½ månad. Sinnes!



vad e det som sker?

Usch mycket som händer nu känner jag, men man ska inte klaga. :)

Var ledig i fredags det är inte ofta det händer och i lördags hade man en monsterpanna. Söndagen vankades det personalfest vi var några från jobb som möttes innan och käkade brunch på Madame och drack lite. Sen mot Marina Plaza för att bli hämtade med bussar dä vi kördes iväg till ngt lantställe eller ngt? haha har faktiskt ingen aning om vart vi var, sen väntades det middag och massa alkohol super trevligt faktiskt. Först ville jag och Petra skita i festen men det blev bättre än förväntat. En riktig oktoberfest!

Mådde inte helt hundra när jag kom hem, (jag blir ju aldrig full). Och igår jobbade man en go panna. Jag jobbar hela tiden men jag älskar det alltså. Häromdagen märke jag verkligen hur bra jag trivs på mitt arbete, jag gör verkligen det. Har världens bästa kollegor med! Säger det igen hatar mig själv för den dagen jag sa nej till en anställning där för att jag trivdes på skitbåten Swea. Vad fan tänkte jag med?! Man lär sig av sina misstag.



en fin vän..


MARC ÄR MIN NYA VÄN!

Köpte en ny klocka häromdagen, butiken bredvid H&M på kullagatan dom har ju lite rea där så jag och Denise kikade in där och fem min senare gick vi därifrån med varsin Marc  by Marc Jacobs klocka. Haha snacka om spontan köp?

Älskar den iaf!



matsalsbord!

Var hemma hos min fina vän Sanna förra veckan, hon har flyttat hemifrån till en snygg lya ovanför friskis&svettis inte helt fel. Och hennes matsalsbord.. jag finner inga ord. Jag är kär?? JAG VILL HA DET!!




rynkor om några år?

Jag ser alltid ut som fan när jag tvättar och ska ner till tvättstugan, idag har jag mysshorts o ett jävla hemskt grått linne syns dock inte så bra. Haha alltid lika ofin och ofräsch! VIT som ett lik är jag med, men jag solar inte solarium längre har inte gjort det på månader! Har börjat tänka på min hy mer och mer jag vill inte ha rynkor jag är gammal.

Synd om mig. Botox i huvudet när dom kommer fram.


we found love


inget vettigt för fem öre

Idag har man varit uppe tidigt som attans, var på Sats halv åtta imorse för att klockan åtta träna lite bodypump med Nikko & Petra, fan va vi höll på att dö. Otränade till max, ska dock bli ändring på det ;)

Nu sitter man här nyduschad och fräsch , steker lite köttbullar haha. Ska tvätta kl 12 mindre kul sen är det jobb ikväll! Sen är jag ledig i två dagar, fint är det!



underbar tisdag!

Har varit ledig idag och har haft en riktigt bra tisdag, började med lunch på papi med Sanna & Jenny.
Åt världens godaste ceasar , utan att överdriva nu den är BÄST I STAN!!!!!!!!!

Sen hängde vi hos Sanna ett tag, var ju tvungen att kolla in hennes lya hon bor precis ovanför friskis nu ju, vissa har det bra ;) Senare vid 18 hämtade Carro upp mig så körde vi ut till landet och hälsade på fina Anna, hon har ju köpt hus med sin man. Så hon bjöd oss och några till på lite tacos och mys. Alltså ja dom köpte huset i våras men det är först nu vi hälsar på, men super fint iaf. JAG VILL OCKSÅ HA HUS? avundsjuk är jag. och barn vill jag med ha, haha skoja.. ellooor?;)


Kom nyss hem ligger och dör i sängen nu ska väl sova om en stund ska tvätta imorgon sen brandutbildning och sen jobb. Jag jobbar hela tiden har legat på 200 timmar varje månad typ sen i början på sommaren, pengarna rullar in som dom ska! Därför vill jag också flytta, har hittat en jätte fin lägenhet som jag vill ha men med min otur så kommer vi väl få drömma vidare men jag hoppas varje dag. Det är det enda jag tänker på varje dag och jag överdriver inte ens då! Ständigt i mina tankar...




BOOWLING

Ikväll vankas det krogbowling, skulle egentligen dit med mitt jobb men nej det var inte så många som kunde så vi fick ställa in det. Så drar dit en liten sväng med Jeanette och kollar läget, blir dock ej så mycket fest för min del eftersom jag har en go helpanna imorgon..


RSS 2.0