frukt på söder!

Var ett litet tag sedan man uppdaterade här..

Har jobbat lunch idag sen mötte jag upp Alice så promenerade vi bort till Söder och handlade frukt, lyssna nu här.

Jag köpte: vindruvor, jordgubbar, bananer, clementiner, apelsin, plommon, kiwi, 2 burkar cola (till alex) och en nutella (trodde alex älskade det men det var helt okej enligt han bara) iaf.. ALLT DET FÖR 88 kronor. Är inte det helt sinnes? :) SJUKT BILLIGT!

Haha vi var helt chockade, sen drog vi hem till mig och käkade lite choklad fondue med Jannica sen blev det en liten lägenhetsvisning med på kvällskvisten, inte helt fel. Ska dock ej hoppas för mycket .. men men.


Lite bilder har vi här då, här har ni ett exempel på ett levande spöke !
















pw !

Nu ska jag ut och powerwalka lite med min goa musik i örona , ska till polisen med och hämta ut mitt id som har legat där i mer än en månad.





what tha fuck ?


tappat det ?


iphone nörd!


KATTMAT!

Ja nu ska jag promenera till hemköp och hämta ut ett paket tror det är lite kuddar och duschdraperi faktiskt.. haha. Sen ska jag hem till Sis nya lya och käka lite tonfiskgratäng. MUMS, gott me kattmat.


Fynda på BLOCKET!!!

Här är några skåp och annat smått som jag hitta på Blocket!
Glöm inte pruta ner priset litta ;)



Står inte vad den kostar men bara mejla ;) HÄR hittar du länken!
Säljaren bor i Helsingborg.


En fin plåtlåda för 450 :-   Säljaren bor i Helsingborg.



Kostar 2700, Säljaren bor i Helsingborg.



Fin säng gavel för 1990:- om det är någon som behöver det ;)



Jätte fin rostig lantern, har redan en liknande fast mindre .. annars hade jag köpt den!
Endast 300!

älskade skåp!

Det som är finast i vår lägenhet (enligt mig) är mitt fina skåp som jag fyndade på blocket för endast 2800 med hemkörning plus att säljaren bar upp det med Alex & pappa, det är ett riktigt bra pris. När man kollar på blocket nu ser man skåp över 3000 som inte ens är i närheten av lika fint som mitt haha. Sen klart prutade jag ner mitt skåp lite med, måste man ju göra ;)



Och mina fina ljusstakar från ijadesign passar perfekt till skåpet.


iphone 5 i oktober!

Enligt en fransk vd för telekom så släpps iphone 5 den 15 oktober! spännande.. haha

Ahh vi snackade om det igår, iphone är fan tha shit. Vad skulle man gjort utan den? Den har ju allt, ska bara komma på en bra app så jag kan bli rik med!!







by daj.

TRUST!


Igår var jag, Janki, Alice & hennes man hos Carro och myste. Kollade filmen Trust, fan va sne man blev när man såg den. Jävla tröga ungjävel! Handlar om en tjej som snackar med en "kille" på nätet och sen får hon reda på att han är betydligt mycket äldre än vad hon trodde han var.. och så börjar det.

Ett tag tyckte jag inte alls synd om henne för är hon så jävla blåst och träffar en kille som kan va sin egen pappa får hon fan skylla sig själv, men ja hennes päron hade väl inget snack med henne när hon var liten att man inte ska följa me okända gubbar. Haha nej nu blev jag alldeles för insatt i filmen känner jag.

Avslutar här..  ;)


WORDFEUD!

Ja ingen har nog missat wordfeud, jag är typ as dålig på det. I början fattade jag noll, jag har ju typ aldrig spelat alfapet? haha. Iaf så när vi var hemma hos Carro igår kväll och myste så började jag och Carro spela lite det började bra för min del (tyckte jag) men slutade inte lika bra, fan ta dig Carro.








nakenchock?






GODMORGON!
Här ligger jag i sängen och har precis ätit upp mina sista ballerina kex har lite godis kvar att knapra på innan jag ska orka dra mig iväg till gymmet. Är ju helt ledig idag men har ändå en massa grejor jag måste styra upp idag, rätt sååå jobbigt. Plus vår lägenhet är kaos. Får väl ringa hem vår städerska snart! ;) (mormor)


h&m home

Nya inköp från H&M home :


en vit sängkappa


2 nya kuddfodral


en grovstickad pläd

random pics















En bonus syster!










vill ha ny design ju!

Någon som vill göra en fin design till mig? :)



smärta

Denna veckan har inte varit lugn med jobb, men man ska inte klaga. Cash is king ;)
Men efter ett 15 timmars pass två dagar i rad så mådde inte mina fötter bra igår fy fan, haha.


Idag är vi hembjudna på middag hos Alexs föräldrar och till min sis nya lya, men åker nog till syster imorgon istället.  Älskar att bli bortbjuden på middag, vi har aldrig någon mat här hemma så man får ju passa på när man blir bjuden på god mat.  ;)



RSS 2.0