wöööörk



Har jobbat hela dagen idag, och imorgon bitti blir det lite bodypump sen jobb resten av helgen.. dock ledig söndag! :D


love


pictures!














love!

Idag har man ätit lite lunch på Harrys med Alex & hans kära mamma sen tog vi oss en fika på Fahlmans, vilket underbart väder det har varit idag! Riktig skön vår värme! Sen satte jag & Alex oss i solen och gottade oss lite, sen tog jag bussen till min barndomsvän och myste med henne och den lilla, är så sugen på en liten bebis haha. Men neej några år kvar till det! Är inte redo för att släppa allt och bara fokusera på en liten än, är lite för ego för det än. Men det är mysigt att passa andras. :)



DOWNTOWN!




ända till sagan är slut.


nattinatti..

Nyss slutat jobba, imorgon är jag ledig och då ska jag börja min dag med ett träningspass med bästa Petra sen kanske någon lunch med min pojkvän om han är ledig. Sen på kvällen ska jag träffa en gammal barndomsvän till mig som är nybliven mamma, ska bli så mysigt. Har med mig lite presenter till den lilla :)



SUMMERBURST!

I sommar är det ju Summerburst för andra året i rad, men nu kör dom i både Göteborg och Stockholm detta året.

Men jag och Nicco ska till Stockholm! Och fan vad jag läängtar, 2 dagars fest och bo på ett nice hotell. Me like!
Nicco är nog den enda av mina vänner som verkligen gillar samma musik som mig till max, och när vi kör all in så kör vi all in. Sinnesssjukt! Kan lätt stå och dansa i 8 timmar sträck.. haha!

Defqon1 är en helt sinnessjuk resa som vi gjorde tsm,fyfan va kul det var. Men död efter en hel helg sen... men som sagt jag längtar till Summerburst!!



My baby and I




house keeping?!

Drog och tränade imorse sen en snabb dusch på det sen råkade jag somna om igen, haha typiskt mig.. Narkolepsi till max. Nu ligger jag bara här i sängen var nyss nere i förrådet med lite stolar men orkar verkligen inte att städa? åh jag är så lat. Jag vill ha en städerska!!



buffe!







Lite bilder på buffen vi bjöd på igår, haha NÖRD är jag!


SUNDAY!

Idag har jag inte fått mycket gjort, igår hade jag och min kära pojkvän inflyttningsfest för våra nära o kära.

Imorse drog jag till gymmet med Carro och körde ett gott 45 min spinningspass haha fyfan, sen direkt hem och duschade och la mig i soffan och kollade på film med Alex & Jack.. sen efter några timmar kom Alexs mamma och hämtade oss så drog vi alla till Bonasera och käkade gott & hade det trevligt...



vecko uppdatering

Vad har jag gjort denna veckan?

- Börjat plugga matte b! Har redan varit på två lektioner (tycker faktiskt det e kul att komma tillbaka till skoltiden eller vad man ska kalla det)

- Bokat en handledare utbildning ska börja övningsköra med en av mina bästa kompisar, haha. Tur hon är lugn och sansad! <3

- Varit på ansiktsbehandling på Lenhud och köpt massa nya produkter. Love it!

- Varit på massage och fått bort lite knutor i ryggen.

- Tränat en massa..

- Bokat en weekend till Berlin med bästa Carro!

- JOBBAT!!!


m.m.... glöm inte och följa mig på instagram ---> Diiddi <-----lägger upp bilder oftare där ;)


RSS 2.0