Snart dags för jobb igen!

Godmorgon ;)


Vill ha min skönhetssömn

Godmorgon bitches! Fan vad jag har slått Alex inatt, när jag sover vill jag ligga för mig själv vill inte ha ngn så jag ens känner deras ben. Jag får panik annars! Nej ni tror inte jag vaknar upp ett flertal ggr med hans ben på mig och en armbåge vid huvudet. Han har sin sida ändå ligger han precis BREDVID! Han har gett mig smällar i sömnen med så en gång började jag böla haha och han bara vaknar upp och fattar ingenting. Ähh skit irriterande iaf vill köpa ny säng med annars får jag spika en bräda mitt i sängen haha NORMALT!


Avboka?

Åhhh jag har inte tränat på evigheter typ så har jag bokat in mig på spinning imorgon bitti 06.45 men så börjar jag jobba kl 12, så as skönt och sova ut då ju, men sen är det ju gott med frukost på SATS med efter träningen. Ähh nää jag kör spinning på söndag ist. Goare musik med. Haha fan va efterbliven jag är. Schitzo till MAX!!!!


MAT!!

Åhhh köttbullar och mos hade varit fint nu.. Normalt och va hungrig klockan ett på natten . Men så e det när man jobbar länge om kvällarna. Fettona äter dåååå :)


Kuk väder!!!

Har nyss slutat jobba, helt jävla ärligt .. Vad fan händer med vädret? Inte konstigt att Sverige har mest självmord i världen typ när man lever såhär. Man vill ju verkligen gå och dö typ. Nä men inte riktigt men NÄSTAN!!!! Vart är SOLEN? Kom fram på mina lediga dagar tack :)


Summerburst

Jag och Nicco i Sthlm!


Midsommar

Firade midsommar hos Jannica & Oliver, så underbar mat. Dock segt att jag gick på penicillin så kunde ej dricka något. Men det var jätte trevligt iaf :)


B-day

Min födelsedag för snart två veckor sedan.


Onsdag

Så lat man är, ligger bara i sängen och kollar på Pretty little liars. Ska försöka få med mig Alex till Hemköp snart så vi kan få i oss lite mat ;)


Wörk!

Påväg till jobb nu, får se vad som sker ikväll. Är sååå sugen på att dra iväg till något varmt land. Får panik på detta vädret!!! Blir förmodligen Spanien i september men så långt tills dess sen drar jag till Thailand i januari i en månad. Fint!!!


Love

Jag & Jannica i lördags på Docken ;)


Maaaat!

Påväg till Hemköp nu med Nicco, blir pasta bolognese! Feta jävlar!


<3

 

Ledig!

Idag är jag ledig, Nicco & Zlatan kommer hit snart så ska vi nog göra lite pannkakor, sen kommer nog Babsan med!


Sunday

Sååå härligt väder det var i söndags , solade i mormors koloni sen på kvällen gick jag hem till Carro så lagade vi lite mat och myste. Härliga söndag!


Saturday

Jag i lördags ;)

 


Hjalmars Kök

Igår var vi på Hjalmars och firade min mamma lite i förskott eftersom hon fyller 44 på måndag , super trevligt var det. Sen drog jag, Nicco, Denise & Alex vidare till Docken där vi träffade upp några andra huen sen fortsatte natten på Sirocco, gooo kväll var det!

RSS 2.0