Snart e det helg ;)

Idag har jag bara jobbat i hela 14 timmar så kommer min helg se ut. Fast inte på söndag då ska jag och Jenny på vinprovning i 3 timmar i Malmö. Kan bli rätt så trevligt, haha.


Ego

Vill göra något med mitt hår.. Men vet inte vad?!


Mar. 13, 2013

Sitter hemma hos jannica och chillar, hon har en nagelkund nu sen ska vi styra upp mina naglar med.

Vi var i Stockholm för två helger sen och gottade oss lite. Här kommer lite bilder ;)


Godmorgon

E så trött, nej nu ska man köra 1 timme sen jobba lunch.


Budapest

 
I början på november var jag i Budapest med en av mina bästa vänner. Vi hade en riktigt härlig weekend där, dock kyligt men det gjorde inte så mycket. Shoppingen var ingen direkt höjdare men där fanns verkligen ett otroligt bra utbud av restauranger, vi åt riktigt bra varje dag. Tur att man har en vän som gillar att spendera pengar på restaurangbesök som jag ;) haha
 
Hann dock inte med något spa där men vi kikade lite iaf, sen var vi på en mega lyxig brunch ja vi hade det gott helt enkelt. Om ni har möjlighet så åk till Budapest jätte billigt där och en otroligt vacker stad med mycket historia. Vi betalade ca 2000 var för flyg och 4 nätter på ett fyrstjärnigt hotell. Superbra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka?

 
Hej och hå!
 
Oj har gått ca 8 månader sen jag skrev sist, ibland tycker man det är astråkigt och ibland vill man bara skriva av sig lite.. lite så känner jag nu!
 
Håller just nu på att försöka ta tag i mitt körkort så förhoppningsvis har jag det snart! Sen har man ju hunnit med lite resor med under denna tiden, kan nog lägga upp lite bilder ;)
 
 
 
 

RSS 2.0