ryssarna är bättre på att strippa!

Igårkväll gick jag & Alex ut och käkade.. gick till en väldigt flott restaurang. men Alex gjorde misstaget att beställa in kött. Usch vad tänkte vi där lixsom? haha tyckte så synd om han alltså så vägrade han beställa in något nytt så det låg lixsom två feta köttbitar på tallriken kvar som såg ut som två fettiga hjärtan typ.

Sen satte vi oss på en pub och då träffade vi på M & hela den ligan så vi satt tsm ett tag och drack eller jag drack en cola bara. Pallar inte dricka alkohol?

Och sen splittrades vi lite så sen var det bara jag, Alex, M & L så vi fyra gick till strippklubbar. Den första var asfattig? typ 7 thailändare som stod på en scen typ som rörde sig så bara åma dom lite på stången sen kunde man köpa korgar med pingpong bollar occh kasta på dom, och då började dom skrika och slänga sig överallt på varandra. Skit tradigt? För 2000 baht kunde man köpa ngn av dom och ta med dom upp på ett rum.

Iaf så gick vi vidare till en annan strippklubb som var MYCKET bättre, ( haha sneat till max) men ja det var iaf typ ryssar som dansade där. AJ AJ va grymma tjejer alltså, helt sjukt vad dom kunde dra sig upp och slänga sig runt  stången alltså. Vissa i sällskapet fick sig några lapdances ;) , aj aj . Vissa av tjejerna var faktiskt jävligt heta. Men sen började pengarna sina så vi fick bege oss, det är gratis att komma in på strippklubbarna men priset på drinkarna är typ de tredubblade minst där inne plus när stripporna kommer fram till en och ger en dans så måste man ju tippa. Haha

Skitsynd att det var fotoförbud annars hade jag fotat som en galning! ;)

Sen var vi typ sju stycken som spenderade natten/morgonen på en bar för att kolla Real- Barca.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0